Kameeleoni värvi köök

Kameeleoni värvi köök

Uutes köögitrendides on suurepäraseid uusi värvitoone.

Itaalia tootja Dibiesse mudel Area 22 valiti selle uue kodu omaniku poolt välja eriti ilusas värvitoonis – Fenix Commodoro. Veel mitte lõplikult valmis köögi näitel julgustame alljärgneva postitusega teisigi julgemalt oma sisustuse värviskaalal kaasa mõtlema.

Commodoro on väga elegantne ja küps värv, millele sai lisatud kõrvale must klaas ja must kivi ning mustad detailid. Kõik kokku loob kauni kontrastse ja tasakaalustatud koosluse.

Fenix ukse viimistlus on saavutatud nanotehnoloogilise protsessi tulemil ja on seetõttu ka väga vastupidav materjal. Vaatamata sellele, et pind on ülimatt ja käe all pehme ja mõnus, on ta hügieeniline ning väga kergesti puhastatav. Seda materjali saab kasutada nii ustele kui tööpindadele. Antud köögis on ka tagasein Fenix materjalist.

Peidetud käepidemed profiilide näol täidavad uste kaitsvat funktsiooni ning ei kahjusta mööbli esteetikat – jättes üldmulje minimalistlikuks ja elegantseks. Samuti on varjatud sahtlid uksepindade taha, et üldmulje oleks ühtlaselt häirimatu.

Kui köögimööbel on nii lihtsa joonega ja niivõrd elegantne siis on lihtne sellega edasi liikuda ka elutuppa. TV-alune kapp on samas viimistluses, mis köögimööbel – Fenix Commodoro,  must klaas ja pealmine plaat on Fenix.

Kõik kokku tekitab terviku ja annab kodukeskkonnale iseloomu ja värvi. Kindlasti on Commodoro värvivalik, mida liiga tihti meie põhjamaine inimene oma sisustusesse ei vali, kuid mis ometi annab tulemiks väga šiki ja elegantse visuaali.

 

See värv on ühtlasi ka nagu kameeleon - seda oma koju valides saate ühe köögi asemel justkui mitu erinevat, sest hommiku ja õhtu- , loomuliku ja kunstliku valguse vaheldudes muudab veidi tonaalsust ka teie mööbel. Seega on see mitmekülgsust pakkuv ja efektne valik.

Veel veidi nokitsemist - nagu näiteks ventilatsioonitoru katte paigaldamine ja veel nipet-näpet - ning uue kodu omanik võibki juba sisse kolida! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *