Tehnika ja elegantsi maksimaalne väljendus

Tehnika ja elegantsi maksimaalne väljendus

Uue ajastu köök – mudel Filo

Disain: Michele Marcon

Arendanud: Dibiesse Lab

Itaalia köögimööbli tootja Dibiesse on arendanud välja tõeliselt uuendusliku tehnoloogia . Nimelt on köögimööbli uks konstrueeritud alumiiniumist kärgstruktuurse sisuga - ülikergeks ja üliõhukeseks – vaid 10 mm paksuseks.

 

Uue tehnoloogia on välja töötanud disainer Michele Marcon koos Dibiesse Lab´iga . Köögimööblel Filo – oma kerge alumiiniumist struktuuri ja minimalistliku disaini näol - on tehnika ja elegantsi maksimaalne sümbioos.

 

See tehnoloogia võimaldab kasutada ka kõrgeid köögiuksi ühes paneelis– garanteerides kerguse suurtele formaatidele.

Mudelile Filo on disainerid välja töötanud teise võimalusena ka kumerad nurgaelemendid. Pehmeid nurgadetaile võib kasutada ka põhi- ja kõrgete kappide puhul, välistades seega täielikult teravad servad ja tekitades kogu köögiareaalis ühtse tulemi. Kumerad nurgaelemendid pehmendavad kogu kompositsiooni ja võimaldavad valgusel üle pindade libiseda.

Filo mudelile on lisaks sirgele alumiiniumservale alternatiiviks välja pakutud ka ümarprofiil Vogue. Materjaliks värvitud anodeeritud bronx.

Kärgstruktuuse sisuga uksi saab tellida erinevates viimistlustes – tamme, jalaka või heleda pähkli spooniga või läikivas ja matt pulbervärvi viimistluses, mitmetes erinevates värvitoonides.

Mudelile on disainitud õhuke ja õhuline  laud nimega Brooklyn . Paberõhuke Lauaplaat on valmistatud ühest Filo 10 mm paneelist. Lauda saab värvitud matt viimistluses või kogu RAL värvigammas. Laud sobitub ümarate nurkadega, juhul kui neid kompositsioonis kasutatud on.

Kõrgete kappide kolonni on välja pakutud ka 90 cm laiune paneeluks – mis võimaldab paigadada kõrgesse, 90 – cm laiusesse kappi sisse kas ahju või muud köögitehnikat

Eksklusiivse tagaseinaga 2+2 saab katta nii seinu kui saarte või poolsaarte tagaseinu - nii köögis kui mujal keskkondades, näiteks kontorites või koridorides. Vertikaalne kolmemõõtmelisus tekitab interjööris erilise valguse ja varjude mängu.

Kõik eelpool väljatoodud detailid muudavad antud köögimudeli ainulaadseks. Filo  eriline kergus  -  oma kerge alumiiniumist struktuuri ja minimalistliku, samas veidi retro´likugi,  disaini näol – on tehnika ja elegantsi maksimaalne sümbioos. See mudel  võimaldab erinevaid  lahendusi luua läbi sinu köögi ja  söögitoa areaali ning mõjub kui pärl oma rafineeritud olemuses. See on tulem kaasaegsest kõrg-disainist ja pikkade aastate mööblitootmise kogemusest.   Kusjuures .. - hinnaklassilt ei olegi teab mis ulme... ! 

 

Artiklis kasutatud pildid tootjalt:

Dibiesse S.P.A. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *