Milline on sinu unistuste köök?

Milline on sinu unistuste köök?

Kõik oleneb...   

Kas elad korteris või palkmajas? Meeldib sulle klassika, eklektika või väljapeetud modernism? Elad privaatset elu või oled seltskonnainimene? Oled korrektne koduperenaine või boheemlane?

Nii palju kui on inimesi on ka köögi sisustamisel erinevaid soove. Meie pika kogemuse põhjal võib kinnitada, et me pole iialgi müünud kahte ühesugust köögimööbli komplekti! Kõik on ainueksemplarid – vastavalt maitsele, harjumustele ja erisoovidele planeeritud.

Mis soojendab köögimööbli valimisel sinu kõhutunnet kõige enam  -  kas kõrgläikelised või spoonitud pinnaga, siledate uste või täispuitraamuksega köögikapid? Kas üleni valged või meeldivad sulle kontrastid? Või pigem meeldivad sulle soojades toonides uksepinnad segatud puidu-struktuuriga? Marmor või klaas? Võimalikud on ka betooni või erinevaid metallipindu meenutavad viimistlused ultramoodsatele klientidele. Koguni kulla-karva uksed on valikus.

Valikud, valikud, valikud! Kui neid on nii palju nagu tänapäeval pakkumises on, võib ka valimine olla keeruline. Lõpuks aga alati selgub tõde ja see just ainuisikuliselt sinule sobiv kooslus. Köök on tähtsaim elukeskkond ja lihtsalt peab leidma üles selle ainult sinule sobiva variandi, muidu tunned end süüa tehes õnnetuna ja toit ei tule maitsev!

Uut kööki planeerides pead tuginema eelkõige oma sisetundele, läbi mõtlema oma harjumused ja uitama veidi ringi ka oma unistuste köögis.

Kas veedad köögis rohkem aega kui pelgalt süüa tehes? Sel juhul on võimalik tekitada kööki mõnusaid nurki riiulite või lauapinna näol – kasvõi arvutiga töötamise tarbeks.

Või valida selline köögimudel ja viimistlus, millega saab edasi liikuda elutuppa: meie poolt pakutavad firmad on pakkunud sama töötlusega versioone ka elutoa kompositsioonideks .

Nagu juba öeldud – nii palju kui on inimesi on erinevaid soove! Ja õnneks on mille vahel valida – värvigamma ulatub valgest mustani – vahele jääb mitmeid sooje toone; materjalid- laminaadist täispuiduni, fööniksist PET-ni.

Selleks me siin oleme, et sind nõustada ja aidata leida üles see “oma”!

Kersti Rea
Sisutussalong Poodium loominguline juht

Artiklis kasutatud fotod tootjatelt: Modulnova, Lago,  Doimo, Dibiesse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *