Sinu keha vajab parimat tuge

Kvaliteetne madrats

Viimase blogipostituse jätkuks teeme ülevaate Itaalia tootja Ennerev poolt pakutavatest erinevat tüüpi madratsitest. 

Ennerev pakub mugavate vedrumadratsite ja ergonoomiliste vahtmadratsite kõrval ka traditsioonilisi vedrumadratseid, lateksmadratseid ja hüpoallergeenseid madratseid. Konstruktsiooni lõpuleviimiseks on kasutatud looduslike kiudude katteid või on kasutatud uusima põlvkonna materjale, et saavutada veelgi tähelepanuväärsemaid tulemusi, ning madratsi esteetikat täiendavad viimistletud lõngad ja elegantne õmblemine.

MIKROVEDRUDEGA MADRATSID

Mikrovedrudega madratsid on varustatud 800, 1600 või 3000 mikrotaskuvedruga. Vedru läbimõõt on vastavalt 6, 4 või 2 cm. Need on madratsid, mis toetavad sinu keha ülimalt täpselt. Vedrude süsteem reageerib vastavalt sinu kehaosadele; Madrats on hästi ventileeritav, et tagada sulle suurepärase kvaliteediga puhkus. Madratsitel on suur valik erinevaid polstreid ja nad on kergesti eemaldatavad  ja puhastatavate katetega. Madratsit on kerge pöörata ja teisaldada tänu mitmele tepitud käepidemele. Varjatud tõmblukk võimaldab katet kergelt madratsilt pesuks eemaldada. 

Mikrovedrumadrats mikrotaskuvedrudega madrats

VAHTMADRATSID

Ennerev pakub uusima põlvkonna vahtmadratseid, mis pakuvad täpset tuge igale kehaosale. Vahtmadratsid sisaldavad looduslikke tooraineid ja sünteetilisi polümeere ja loovad oma koosmõjus hüpoallergeenseid struktuure. Selle madratsi materjal suudab reageerida kaalu, kuju ja kehasoojusele, et tagada magajale maksimaalne mugavus, teostada  mikromassaaži ja soodustada tema vereringet. Täiustatud vahtude hüpoallergeenilistes madratsites kasutatakse erinevat tüüpi vahtusid, eriti viskoelastseid mäluvahtusid, mis suudavad keha toestamist meelde jätta ja taasloovad selle vastavalt vajadusele, tagades sellega sulle suure mugavuse.

LATEX FOAM MADRATSID

Naturaalseid lateksvahust madratseid peetakse mugavateks ja elastseteks. Nende madratsite austajale pakub firma Ennerev  ainult puhast lateksvahtu, mida iseloomustab deformeerumatu rakustruktuur, mis muudabki selle materjali nii elastseks, hingavaks ja hügieeniliseks. See on tähtis ka selleks et vältida lestade ja bakterite vohamist. Polsterdatud katted on naturaalsetest kiududest - nagu vill ja puuvill, või tehnilistest kiududest -  näiteks õõneskiudpolüestrist, et tagada täiuslik mikrokliima mis tahes temperatuuril. Sellepärast saab neid tooteid hästi määratleda hingavate madratsitena.

TRADITSIOONILISED VEDRUMADRATSID

Terastraadist 400 Bonnelli vedrumadratsid sobivad neile, kes otsivad jäika madratsit. Selle madratsi vedrude süsteem on tihedalt seotud, mis takistab nende äravajumist. Jäik madrats on saadaval jäiga ortopeedilise versioonina või keskmise jäikusega klassikalises versioonis. Väliselt on sellel hüpoallergeenne kate polüesterkiududest ja Sanitized® kaitse. Hõlpsasti eemaldatav pestav kate on hingavast kangast ja tänu peidetud tõmblukule on seda kerge eemaldada.

traditsiooniline vedrumadrats

SPETS MADRATSID ALLERGIKUTELE, LASTELE VÕI HOOLDUST VAJAVATELE

Need madratsid on mõeldud inimestele, kes vajavad erilist lähenemist. Madratsid, mis on valmistatud kas hingavast vahtmaterjalist või on klassikalise vedrusüsteemiga. Madratsitele on valitud pealiskatteks hästi hingavad materjalid ning on hügieeniliselt kergesti puhastatavad ning tolmulestade vastaste eritöötluses väliskattega. Vastupidavad kuumusele ja niiskusele, sobivad hästi lastele.

lastemadrats

lastemadrats

MIKROTASKUVEDRUDEGA MADRATSID

Mikrotaskuvedrudega madratsid kujutavad endast mikrovedrude süsteeme, kus on iga vedru eraldi taskusse õmmeldud ja mille pealispinnaks on elastne mäluvahuga polster. Taskuvedru madratseid on  800 - 3000 mikrovedruga, mis kõik on erinevatesse taskutesse paigaldatud. 

Mikrotaskuvedru-süsteemiga madratsid on varustatud erinevate  -  2 cm, 4 cm ja 6 cm  läbimõõtudega vedrudega. Samuti on erinevatel madratsitel erinevalt jaotunud tugitsoonid. Näiteks seitsmeks tugitsooniks jagatud madrats Hermitage pakub tuge igale tuge vajavale kehaosale. Selle  madratsi struktuuri all on lisaväärtusena ka masseeriv profiil, mis hõlbustab õhu liikumist. 

 

Pealispinnad on madratsitel samuti erinevad ja vastavalt kliendi vajadustele valitavad: näiteks koosneb kahest profiilist Polilatex® Ht – koosnev materjal, mis on  lõhnatu, elastne ja väga hästi hingav polüuretaanvaht. Valikus on palju erinevaid tüüpe polstreid – 100% looduslikest kuni hüpoallergeensete materjalideni.

Käsitsi õmmeldud ja taimede eeterlike õlidega töödeldud pealiskangas tagab lestade-vastase keskkonna. Tiroli villast talveküljega madratsikate ja suveküljest orgaaniline puuvill tagavad ideaalse mikrokliima aastaringselt.  

mikrotaskuvedrudega madrats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *