Modulnova väliköök – elegants ja funktsionaalsus

Kivist ja terasest hall väliköök

Modulnova ajalugu ulatub kolmekümne aasta tagusesse aega, kui kolme venna algatusel firma alguse sai. Perekond Presotto on aga juba 1940-ndatest olnud mööblitootmisega seotud olnud – vanaisa puusepana, isa magamistoa mööbli valmistajana. Praegu on ettevõttes tööl sadakond töötajat ning tootmispinda 12 000 m2. Vendade algatatud väljakutse - luua köögisüsteem, mida saaks iga kliendi jaoks kohandada nii maitse, vormi kui funktsionaalsuse osas - on kandnud edu ning köögile on lisandunud ajaga ka elu- ja vannituba. Nende suundumus on alati olnud viia köögi keskkonda innovatsioon ja kõrgeim disain, pöörates tähelepanu turu ja stiilide pidevasse muutumisse. Just pidevalt uute ja innovatiivsete materjalide kasutusele võtmine  -  Kerlite, klaas, alumiinium, tsemendivalu  - on võimaldanud toota sisustust vastavalt ajale ja trendile. 

Modulnova projekteeritud väliköök on eelkõige – ranged jooned, ratsionaalsus, ja maksimaalne funktsionaalsus. Sellest köögist saab õueala peategelane.

Köök on moodustatud moodul-loogikast ja koosneb terasest ja kivist materjalide näol ilmastikukindlatest pindadest. Puupinnad on kuumtöödeldud viimistluses. Selle uue projekti jaoks ongi valitud vaid materjalid mis on sobivad niiskuse, halva ilma ja temperatuurimuutuste vastu.

Väliköök on maksimaalse mugavusega, peites kinnistes moodulites kõike vajalikku – grilli, puuahju, praepanni ja induktsioonplaati. Samuti jäämasinat ja jookide jahutamist. Peidetud alasse on kohad ette nähtud isegi toiduvalmistamise riistadele ja küttepuudele.

Modulnova väliköögi stiili käsitlus, kasutusruumi ratsionaalsus, mööbli esteetika ja elegants annab sellele väliköögile tõelise eksklusiivsuse pitseri.

 

 

Tule ja tutvu lähemalt Sisustusstuudios Poodium!

 

 

Kersti Rea
Sisutussalong Poodium loominguline juht

 

Artiklis kasutatud pildid tootjalt:
Modulnova

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *